Arcszérumok, hatóanyag ampulla koncentrátumok kozmetikai nagykereskedés

Arcszérum | kozmetikai nagykereskedés

Prémium minőségű szérumok hatóanyaga koncentrátumok célzottan, pillanatok alatt fejtik ki hatásukat a bőr felszínén. Az ampulla formulában zárt, az anti-aging kozmetikai bőrápolásban nélkülözhetetlen természetes növényi összetevő koncentrátumok.

A Wellmaxx kozmetikai hatóanyag arcszérumok, a bőrbe gyorsan felszívódó, exluzív összetételű hatóanyagok összesége..

Mindegy, hogy az első ráncokról, a bőr szárazságról vagy fáradt arcbőrről van szó, az ampullák jelentik az ideális me-goldást az egészséges, a friss, az üde bőr elősegítésé-ben.A bőr idő előtti öregedésének a lehető legtovább történő késleltetésében.

A Wellmaxx koncentrátum ampullák különlegessége, hogy az innovatív csíraszegény előállítási módnak köszönhetően, az egy használatra elegendő adagok, a felbontás után is frissek maradnak és megőrzik a hatóanyag erejüket.

Az arcszérum az aktív hatóanyagokat koncentrált formában tartalmazza, akár harmincszoros mennyiségben.

A koncentrátumnak köszönhetően az aktív hatóanyagok gyorsabb és látványosabb hatást fejtenek ki, mint a hagyományos arckrémek. Az arcszérum könnyen felvihető, egyszerűen bemasszírozható az arcbőrbe, nem hagy olajos vagy zsíros érzetet maga után. 

WELLMAXX phase²kétfázisú szérumok

A kétfázisú ampullák olyan természetes és biomimetikushatóanyagokat tartalmaznak, amelyek nem csak kívülről pótolják a hiányosságokat, (Hyaluronsav, Neutrazen, XEP-18, karnozin, albatin,) hanem serkentik a bőrszerkezet saját elasztin, kollagén, és hyaluronsav képződését, miközben célzottan javítják a bőr saját vízkészletét, védőmechanizmusát.

Használatukkal javulnak a bőrszerkezet sejt-anyagcsere folyamatai, így eredményesen késlelteti abőröregedés tüneteit. Az újonnan kifejlesztett kétfázisú ampullák egy millis kiszerelésben, koncentráltabb és takarékosabb használatot biztosítanak,hiszen állagának köszönhetően remekülszét lehet oszlatni a bőrfelszínen. Hatásuk azonnal látható és észrevehető.

WELLMAXX phase²kétfázisú szérumok négy különböző bőrproblémára nyújtanak hatékony megoldást.

A kétfázisú oldat koncentrátumai együtt ötvözik a legmodernebb hatóanyag-rendszereket, a kiváló minőségű olajokkal és a mikronizált molekulájú hatóanyagokkal.

Hatásmechanizmus:

1.olajosfázis hatóanyag 2. vizesfázis hatóanyag, az ampullát hatóanyagai összerázva aktiválódnak, melyek tökéletesen szinergikusak egymással.Az ampullát hatóanyagai összerázva aktiválódnak, melyek tökéletesen szinergikusak egymáss

Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa
Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

Made in Germany

Made in Germany

Minden jog fenntartva! © 2022