WELLMAXX Skineffect hidratálás, táplálás, ránctalanítás WELLMAXX Skineffect hidratálás, táplálás, ránctalanítás

 SKINEFFECT öregedésgátló szépségápolók  hidratálják, táplálják, regenerálják és fiatalítják a bőrt.

A termékek hatóanyagai maximálisan kompatibilisek a bőrrel, ezért használom újra és újra ezeket a termékeket.

A Skineffekt termékcsalád használatával a bőröm érezhetően megnyugszik, a termékekben nincsenek szintetikus illatanyagok, parabenek, mesterséges színezékek, és kőolaj származékok.

A termékek nagy része higiénikus pumpás tégelyben vannak, a használatuk egyszerű és praktikus. Nagyon kellemes érzés, amikor naponta a használat előtt a pumpás adagoló csak a felhasználandó mennyiséget adagolja ki.

Most megtaláltam az optimális megoldást!

A Skineffekt termékcsalád egyesíti a bőr védelmét és az anti-aging hatást a rugalmasabb és feszesebb bőrért. Az intenzív hidratáló nappali arckrém különösen kulcsfontosságú szerepet játszik, számomra az a favorit. Mivel a teljes szériát kipróbáltam: a tisztítót, a nappali és az éjszakai ápolókat, a szemkörnyék ápolót és a speciális hidratáló szérumot, és harmonikusan összeillenek egymással, csak ajánlani tudom.

Hogyan kezdem a napi bőrápolási rutinom?

Az ápolási rituálém a Supreme habos lemosóval indul, ami a bőrfelszínről különösen finoman eltávolítja a szennyeződéseket és a smink maradványait. Aki engem ismer az tudja, hogy a tisztító habot minden formában kedvelem és ebből adódóan azonnal elvarázsolt a selymes textúrája. Egy alapos tisztítás a helyes út az egyenletes bőrtónushoz, de a Skineffect lemosó hab már a tisztítás során hidratálja a bőrömet. A száraz és érzékeny bőrre ideális választás.

Ezután következik a Clear frissítő tonik aloe vera tartalommal.  A lágy arctonik nem tartalmaz alkoholt és optimálisan előkészíti a bőrfelszínt a következő arcápolási fázisra. A tonik tisztít, és egyben nyugtatja a bőröm felszínét. Nagyon tetszik, hogy nincs benne alkohol, így a használata nem szárít.

Az anti-aging even skin szérum a személyes nagy kedvencem.

A hyaluronsav tartalma intenzíven táplálja a bőrt, a szérum pedig könnyen felvihető és gyorsan felszívódik. Már egy csepp is elég az arcomra, hogy megadjam azt az érzést, amit mindig kerestem. A száraz bőröm megnyugszik, a tónusa üdébb lesz. Gyönyör az arcbőröm számára, mivel a bőröm feszítő érzete, már néhány használat után megszűnt. Ez nagyon jó érzés és szeretem a semleges tiszta illatát is. A hatóanyagok pedig egyszerűen varázslatosak.

Ezután kenem fel a 15-szörös fényvédelemmel rendelkező nappali krémet, ami szintén nagy kedvencem lett. Már régóta tudom, hogy a téli hónapokban is fontos a fényvédelem. A hatóanyagok megnyugtatják a kipirosodásra hajlamos érzékeny bőröm. Azt kedvelem benne, hogy nem hagy zsíros érzetet és a nappali sminkem alá is tökéletes választás.

 

 

Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

Made in Germany

Made in Germany

Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa

Minden jog fenntartva! © 2021