DEVEE KAVIAR kabin kiszerelés kozmetikusoknak DEVEE KAVIAR kabin kiszerelés kozmetikusoknak

DEVEE luxus professzionális kabin termékek kozmetikusoknak.

Kozmetikai kezelés a kaviár, a mélytengeri hatóanyagok és a hyaluron erejével. A luxus anti-aging öregedésgátló arckezelések részese lehet Ön is.

A prémium minőségű anti-aging arcfiatalítást, a revitalizáló, regeneráló és a sejtmegújító molekulák adják, amely hatékonyságát egy innovatív kezelési módszer garantálja, amely regenerál, megerősít és fenntartja a bőrsejtekbe az anti-aging hatást és látványosan fiatalítja az arcot.

Aktív hatóanyagok: kaviár kivonat, ránctalanító komplex (türkiz alga, breton plankton, tengeri kollagén), artemia alga kivonat, kék-zöld alga,barna alga, mikroalgák,planktonok,hyaluron.

A kezelés minden érettebb bőrtípusra ajánlott, aki gyorsan szeretne friss arcbőrt és üde megjelenést. A devee kaviár luxus arckezelés regenerálja a fáradt bőrsejteket, vissza adja a bőr energiáját, a bőrfelszín üdébb lesz és hidratáltabbá válik. Hatásmechanizmus: a kaviár középpontjára épülő hatóanyagrendszer az aktív tengeri hatóanyag-komplexekbe ágyazva intenzíven regenerálja a fáradt bőrsejteket. A hyaluron tartalma pedig ránctalanító és bőrfiatalító hatású.

A kezelés eredménye: megújult energiával előmozdítja a bőrszerkezet formálódását, amitől a bőr fiatalos, rugalmas és erős lesz. A bőrszerkezet visszanyeri vitalitását és az életerejét. Az arc szép és fiatal lesz.

Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa
Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

Made in Germany

Made in Germany

Minden jog fenntartva! © 2022