WELLMAXX Cellular öregedésgátló peptid arckrémek WELLMAXX Cellular öregedésgátló peptid arckrémek

PEPTID ARCKRÉMEK, ÉLVEZZE A RÁNCTALAN ÉS A FIATAL ARCOT!

CELLULAR LIFT peptidek jelentik az intelligens öregedésgátló stratégia alapját. A bőrfunkciók újra stimulálódnak, és hatással lehetnek a bőröd feszesebbé és rugalmasabbá válására.

Nekünk nagy kedvencünk!

A hat részből álló sorozat minden egyes termékének alapját a peptide-komplexumok legújabb kutatási eredményei képezik. Ezzel a Wellmaxx Cellular Lift ideális szakértője a hatékony ránctalanításnak.

Miért ennyire hatásosak?

  • Az innovatív peptide-technológia stimulálja a bőr vitális faktorait és gondoskodik annak optimális regenerációjáról és feszességéről. A bőr lényegesen feszesebbnek hat, nő az elaszticitása és kisugárzása.
  • A peptidek intelligens öregedésgátló stratégiát biztosítanak, melynek részei a teljes körű ápolás, a határozott kontúrok és a szenzációs kisugárzás. Erőssége, hogy serkenti a bőr különböző folyamatait és segíti a sejtek aktivitását.
  • Minden bőrfunkció, mint az ellenállóképesség, a bársonyosság és feszesség az „aktív peptides” képletnek köszönhetően megkapja azt a szükséges impulzust, mellyel a bőr feszesnek, simának hat.
Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

Made in Germany

Made in Germany

Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa

Minden jog fenntartva! © 2021