WELLMAXX kozmetikai hatóanyag ampulla koncentrátumok WELLMAXX kozmetikai hatóanyag ampulla koncentrátumok

Kozmetikai hatóanyag ampulla koncentrátumok német gyártótól | Wellmaxx Ampullák

Fedezze fel az ampullába zárt hatóanyagok hidratáló, ránctalanító, tápláló és regeneráló  erejét.

A szépségampulla koncentrátumok és használatuk

Legyen szó a multivitamin ampulla kúráról, az édes mandula lifting hatásáról, vagy a hibiszkusz ránctalanító varázsszerről – az ampullás  bőrápolásban  minden megvan ahhoz, hogy a szépségápolás sztárja legyen. Teljesen mindegy, hogy az első ráncokról, a bőr szárazságról vagy a fáradt arcbőrről van szó. Az ampullák jelentik az ideális megoldást az egészséges, a friss, az üde bőr elősegítésében és a bőr idő előtti öregedésének a lehető legtovább történő késleltetésében. 

Az ampullában zárt hatóanyag koncentráció sokkal erőteljesebb, mint a normál krémekben, mert célzottan másodpercek alatt kifejtik hatásukat a bőrfelszínen.

A steril ampullába zárt szépségelixírek, aktív összetevőit a német szakemberek precízen válogatták ki.

A nagy koncentrációjú ampullák minden elvárást kielégítenek, használatával a bőr visszanyeri életerejét és ragyogását.Tökéletes kiegészítői az intenzívebb bőrápolás eléréséhez.A bőrfelszínre  felvitt kis csodaszerek csaknem minden kívánságot rekordidő alatt teljesítenek.

Miért zárják ampullákba a hatóanyag koncentrátumokat?

A csíraszegény előállítási módnak köszönhetően az ampullákban lévő hatóanyagok a bőrápolás fénypontját jelentik.A koncentrált hatóanyagok intenzívebbek és az ampulla felnyitása után is frissek maradnak. A kis szépségcsodák steril ampullában, egyszer használatos csomagolásnak és a hajszálpontos adagolásnak köszönhetően  szinte  tartósítószer mentesek, ami  azt  jelenti, hogy  használatukkal még több tiszta hatóanyagban és sugárzó megjelenésben lehet részünk.

 

Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

Made in Germany

Made in Germany

Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa

Minden jog fenntartva! © 2021