Rólunk

Szeretettel üdvözöljük kozmetika webshopunkban!

WELLMAXX | DEVEE | LIFTMEE 

Logo-German-Flag.png (11 KB)Made in Germany

A WM Beauty Systems & Co.KG cégcsoport része. Németországban és nemzetközileg több mint 30 országban sikeres kozmetikai világmárka. Magyarországon 10 éve egyre többen használják otthon és a szépségszalonokban.

KOMPLEX ÖREGEDÉSGÁTLÓ TERMÉKCSALÁDOK SZÉLES VÁLASZTÉKA VÁRJA ÖNT IS!

A komplex öregedésgátló termékcsaládok sokszínűsége minden nőnek szabadságot kínál, hogy olyan terméket válasszon, amely pontosan megfelel a bőrigényének, és amely optimálisan beilleszthető a napi szépségápolási rutinba. A magas színvonal olyan meggyőző, hogy a termékcsaládokat sikeresen használják és kínálják 2500 kozmetikai intézetben, illatszerüzemekben, és gyógyszertárakban, valamint klinikákon és orvosi praxisokban.

A célja, hogy mindenki számára lehetővé tegye a megfelelő és tudatos otthoni arc és bőrápolást, azt a célzott öregedésgátló arcápolást, mellyel hosszú távon megőrizheti az arcának a kisugárzását és a fiatalos megjelenését.

In vivo tanulmányokkal tesztelik a termékek hatékonyságát. A modern kutatási technológiák már lehetővé teszik a bőr változásainak és reakcióinak vizsgálatát, ezáltal az anti-aging termékek hatékonyságát klinikai tesztekkel garantálják és bizonyítják.

NÁLUNK FONTOS SZEMPONT A TERMÉKFEJLESZTÉS ÉS AZ INNOVÁCIÓ!

A kozmetikai márka a termékinnováció mellett a termékcsalád folyamatos továbbfejlesztése és bővítése mellett is áll. Integráljuk termékeinkbe a legújabb technológiákat, a fejlett, új hatóanyagokat és a tudományos eredményeket. 2019- ben piacra dobták a WELLMAXX kollagén termékcsaládot, amely egy nagyon hatékony öregedésgátló sorozat az arc és a test számára.

 A 2018-ban kifejlesztett phase² szérum koncentrátumú termékek a meglévő kínálatot egy még speciálisabb ampulla-sorozattal bővítik, amely optimális és hatékony megoldást kínál minden bőrigényhez . Finoman összehangolva nyugtató, finom illatokkal és bőrre hízelgő, könnyű textúrákkal, minden termékünk pontosan azt hozza létre, amit minden nő szeretne, bőrtípusától függetlenül: a bőrének megfelelő egyéni ápolást. Olyan eredménnyel, amelyet láthat. 

LEGFONTOSABB A HATÉKONYSÁG ÉS A BIZTONSÁG!

A mai fogyasztók biztonságot és hatékonyságot várnak el a termékektől. Számunkra a legfontosabb a minőség, a biztonság, a hatékonyság, valamint orvos szakértőkkel történő együttműködés. A fejlett kutatások és a magas szintű termékfejlesztés lényeges szempont a cég számára. 

ERŐSSÉGÜNK A CSÚCS MINŐSÉG ÉS A KEDVEZŐ ÁR!

A legfontosabb a minőség, a biztonság, a hatékonyság, valamint orvos szakértőkkel történő együttműködés.

Exkluzív márkaként elköteleztük magunkat a "Németországban gyártott" minőségi színvonalon: minden WELLMAXX terméket Németországban fejlesztenek és gyártanak.


Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

Made in Germany

Made in Germany

Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa

Minden jog fenntartva! © 2021