ÖREGEDÉSGÁTLÓ PEPTIDEK! ÉLVEZZE A RÁNCTALAN ÉS A FIATAL ARCOT!

2020.04.14.

vissza
ÖREGEDÉSGÁTLÓ PEPTIDEK! ÉLVEZZE A RÁNCTALAN ÉS A FIATAL ARCOT!

Öregedésgátló peptidek Élvezze a ránctalan és a fiatal arcot!  Látványos és hatékony öregedésgátló arcápolás: peptidek

Ultramodern high-tech hatóanyagok+kötőszövet javító és bőrfiatalító hatóanyagok+arckontúremelő lifting effekt+intenzív ránctalanító hatás

A szenzációs és modern anti-aging termékek használatával sikerül a bőr élettani funkcióinak a megtartása, és a bőr biológiai öregedését késleltetni.

 A fehérje peptid komponensek stimulálják a bőr vitális mükődését, mint pl. a bőranyagcsere folyamatok. Intenzíven gondoskodnak az optimális bőrregenerációról, a ránctalanításról, a kollagén-szintézisről, a hidratációról és a bőr fiatalos kisugárzásáról.

Az aktív fehérje peptid komplexek azonnal megelőzik a ráncok és a korai bőröregedés látható tüneteit. A ráncok ellen aktívan ösztönzik a kollagén és az elasztikus rostok újra termelődését, ezáltal védik a bőr kötőszöveti szerkezetét. A minőségi anti-aging peptidek, hatékonyan késleltetik a mimikai ráncok kialakulását és a ráncok megjelenését.  

A hatóanyagok rendszeres használatával célzottan hidratáljuk és tápláljuk a bőrsejteket, ami fiatalító hatású. Használatukkal a bőre érzi a hatóanyagok bőrfeszesítő hatását. Ön pedig visszakapja a tükörben nézve,üde, fiatalos arcát és a sugárzó tekintetét.

 Cellular lift hat részből álló sorozata, minden termékének az alapját a peptid komplexumok legújabb kutatási eredményei képezik. Az aktív peptid komplexek jelentősen javítanak a bőröregedés késleltetésében.

Aktívan ösztönzik a kollagén rostok újra termelődését, és védik az extra celluláris mátrix kötőszöveti szerkezetének lazulását és bomlását.

A modern anti-aging peptidek, hatékonyan késleltetik a mimikai ráncok kialakulását és a ráncok megjelenését.

 A CELLULAR LIFT gondoskodik a bőr feszességének a megtartásáról, ezáltal késlelteti az arc öregedését. Az aktív peptid segít a bőr lifting effekt megtartásában, a bőr regenerációit serkenti, revitalizál és egy erős anti-aging hatást garantál. Optimálisan szabályozza bőr nedvesség tartalmát.

A cellular lift a sejtszintű fiatalság forrása!

erősíti a kötőszövet sejtkapcsolódó struktúráját,

bőr regenerációs folyamatát támogatja, az anyagcserét serkenti,

stabilizálja a hidratációt,

az Extracelluláris mátrix szerkezetét tömöríti,

késlelteti a kollagén és az elasztikus rostok csökkenését.


vissza
Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

Made in Germany

Made in Germany

Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa

Minden jog fenntartva! © 2021